Finn Reinbothe: "Trapholtmuren", 1996.
Hvidkalket betonmur.

Trapholtmuren er både en skulptur
og en slags rumdeler mellem
parkeringspladsen foran museet og
museets skulpturpark. Rent fysisk er
den en fortsættelse af museets
indvendige mur, der danner grundlag
for et overdækket gangforløb, som
strækker sig helt fra hovedindgangen
til museets café. Forløbet fra den
indvendige mur er genfortolket i den
udvendige mur. Her er alle de elementer
fra det indvendige forløb, der ikke
umiddelbart kunne beskrive som ”mur”
– det vil sige alle nicher og døre – fjernet,
og tilbage står en række fritstående
murelementer. Disse elementer blev rykket
sammen, så de igen kom til at fremstå
som en sammenhængende mur, dog
med en masse sprækker og revner imellem
de enkelte dele. 
  


Print opgave (pdf)


Børnenes Kunstklub – et samarbejde mellem ni museer i Region Syddanmark