Kom ud og kig på kunst

Kom ud og kig på kunst

Kunst og kultur er noget af det vigtigste vi har. Det er det som fortæller vores historie når vi for længst er væk. Det er det vi samles om, og det vi lærer af. Det er en måde at udtrykke sig og kommunikerer på. Derfor er det ikke underligt at kunsten aldrig rigtig går af mode. Det kan være den skifter form, bliver mere digital, men den vil altid være der.

Derfor er det vigtigt at komme ud og opleve den, når man kan. Om det er et galleri, et kunstmuseum eller et byrum, så er det vigtigt at komme ud og støtte op om dem som skaber vores kultur.

Støt kunsten i denne svære tid

Mange af os har i de sidste måneder været forhindret i at komme ud og opleve kunsten på tæt hånd. Med lempelserne af COVID-19 restriktionerne er det nu i mange tilfælde muligt at gøre nogle af de ting vi plejer, for eksempel at komme på museum eller galleri. Der er naturligvis visse sikkerhedsmæssige foranstaltninger man skal tage, men det er vigtigt for vores kultur, at vi kommer afsted.

Kunsten har lidt under denne pandemi, da kunst har brug for et publikum. Mange gallerier og museer har været hårdt ramt under isolationen, da det ikke har været muligt for mulige kunder at komme og se kunstværkerne.

Tag kunsten med hjem

En anden måde man kan støtte kulturen og kunsten, er at tage den med hjem. Efter et galleri besøg har man måske forelsket sig et bestemt værk, men hvorfor så ikke tage det med hjem? Udtryk dig selv med den kunst du har i hjemmet, samtidig med at du støtter kunstnere som ikke har det nemt i denne tid. Kunst er ganske vist dyrt, men så er det godt man kan låne penge til ens drømmeværk. Lån penge allerede i dag.

Den kunst man vælger er både et samtaleemne, men også en måde at udtrykke sig på. Det er ikke bare en udsmykning, men en del af en selv. Det er derfor vigtigt man vælger et værk der siger en noget, og ikke bare vælger noget fordi det er billigt eller moderne, i hvert fald hvis man skal have glæde af det i længere tid.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.