Skal du åbne dit eget galleri?

Skal du åbne dit eget galleri?

Er du kunstner, kan det være, at du har fået lyst til at åbne dit helt eget galleri. I så fald kan det være godt lige at læse med her.

Find det perfekte lokale og lokation

Hvis du gerne vil åbne et galleri, gælder det jo først og fremmest om at finde den perfekte lokation og det perfekte lokale. Du kan jo ikke lave et galleri i ethvert lokale. Så kom i gang med at kigge på nogle af de ledige lokaler, der er i din by, hvis det er der, du har lyst til at åbne dit galleri.

Vil du gerne have mange mennesker ind i dit galleri, spiller det jo også en stor rolle, hvor det ligger. Her kan det fx være en god ide at lægge det i centrum af byen.

Få et sted at sælge dine værker

Når du som kunstner vælger at åbne dit eget galleri, får du jo automatisk også et sted, hvor du har mulighed for både at udstille og at sælge dine egne værker. Det kan være rigtig godt at have det som kunstner, da det kan øge dine muligheder.

Der kan være mange flere fra din by, der ser dine værker, hvis du har dit eget galleri, og kan det føre til en række flere salg hver eneste måned, er det jo en klar fordel. Så det kan da være en af grundene til at komme i gang med sådan et projekt.

Skal du udstille andre kunstnere?

Du kan jo også tænke lidt over, om du gerne vil udstille andre kunstnere, eller om det bare skal være et galleri med dine egne værker. Der er nok mange andre lokale kunstnere, der vil blive glade for det, hvis du vælger at udstille flere forskellige kunstnere på dit galleri.

Men det er jo i sidste ende helt op til dig selv at finde ud af. Du kan hurtigt mærke efter, hvordan du har lyst til at drive dit galleri, og så skal du jo bare gøre det på lige netop din måde.

Hvad er en tæge? Læs mere her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.